Product offers este temporar indisponibil.

SUNWING FAMILY RESORTS


Sunwing


Sunwing
Sunwing
Sunwing


Diversitate de programe garantată, experienţe fantastice şi pentru copii


Cazările Sunwing reprezintă de 45 de ani noţiunea sejurului familial. Se regăsesc la cele mai îndrăgite destinaţii, se situează chiar pe plajă sau foarte aproape de acesta, asigurând astfel experienţa perfecta pentru orice familie. Apartamentele sunt dotate excelent, piscinele sun concepute pentru satisfacţi tuturor vârstelor, de la cei mai mici, la adolescenţi şi adulţi. Spectacolele profesionale asigură timp de calitate petrecut împreună de întreaga familie. Copii se pot întâlni cu mascotele noastre Lollo şi Bernie, care se pregătesc zilnic cu ceva nou pentru cei mici, generând îm fiecare moment zâmbete şi bucurie.În ce este diferit SUNWING?

  • Bucătărie proaspătă şi variată: în restaurantul central ne pregătim zilnic cu noutăţi culinare, iar pentru cei mic avem un bufet special pentru copii, unde sunt aşteptaţi cu preparate uşoare din carne, paste, cartofi pai, salate diverse şi deserturi.
  • Lollo şi Bernie abia aşteaptă la fiecare hotel să introducă copii în lumea celor mai interesante jocuri şi să râdă mult împreună.
  • Clubul pentru copii Miniland eset un teren de joacă interior, unde multe programe satu la dispoziţia celor mici, precum vânătoarea de comori, jocuri de apă şi altele minunăţii, distractive pentru toate vârstele de copii.
  • Pentru adolescenţi există un lounge separate, cu playstation, cinema pentru vârsta lor, billiard şi evenimente sportive în grup. Acesta este un loc unde se pot distra atât singur, cât şi legând noi prietenii.
  • Camerala familiale sunt spaţioase, dispun de bucătărie dotată complet,pentru deservirea tuturor exigenţelor.
  • Hotelurie au şi mini market unde se poate procure aproape orice, ce nu a mai avut loc în valiya adusă de acasă sau de tot ce aveţi nevoie pe parcurul unei zile pline de distracţie.
  • Tot hotelul este dotat cu Wi-Fi gartuit, astfel puteţi împărţii experienţele sejurului pe loc, se poate utiliza chat-ul sau orice platformă online.
  • Serviciile de la Spa puteţi experimenta şi împreună cu perechea, cu prietenii sau cu copii, care au împlinit deja 11 de ani. Masajele cu rocă fierbinte de lavă sau cu arome terapeutice diverse merită încercate cu prisosinţă.
  • Pentru copii de 8-11 ani organizăm training de mişcare, distractive şi în siguranţă maximă, astfel în timp ce îşi dezvoltă abilităţile se pot descărca şi surplusul de energie.