Product offers este temporar indisponibil.

SunConnect Resortok

Rămâneţi conecat: Locul perfect pentru relaxare în contact cu cei dragi sau cu prietenii de acasă.

La hotelurile SunConnect toată familia îşi va găsii socotelile. Folosiţi facilităţile:

 • Piscine immense şi camera spaţioase, family friendly
 • Programe divese pentru copii cu mascotele Lollo şi Bernie
 • Programe de divertisment pentru toate vârstele
 • Zonă Chill-ou pentru adolscenţi
 • WI-FI gratuit în întreg hotelul – ca să rămâi mereu conectat cu prietenii
 • Platrorma online proprie al hotelului, denumită MySunConnect, unde poţi accesa cele mai proaspete informaţii despre hotel şi programele în desfăşurare

Avantajele SunConnect Resorts:

 • ConnectWLAN – Wi-Fi gratuit în întreg hotelul
 • ConnectTeen Lounge – un loc de distarcţii pentru adolescenţi, cu diverse activităţi digitale
 • ConnectBár –un bar cu piscină şi facilităţi de încărcare pentru accesoriile electronice
 • ConnectAsztal – masa de 8 persoane în restaurant, pentru tine şi prietenii tăi
 • ConnectTanácsadó – organizează programe Connect şi vă ajută cu sfaturi în legătură cu probleme online
 • Camere familiale
 • ConnectFun – programe interesante pentru toată familia
 • PokémonGo – unele hoteluri SunConnect animatorii vă ajută la vânătoarea de Pokemoni.

Porgrame cu animatorii Sunconnect:

 • Programe tematice ex., ziua pitaţilor, sarcini creative, mini-discotecă pentru copii cu vârsta de 3-7 ani.
 • Pentru copii de 8-17 ani zona chill-out asigură divertismente trendi, cu programe variate.

Bine aţi venit în viitorul sejurului de vacanţă!

Cu noi puteţi fi printre clienţii care descoperă primii aceste noi facilităţi, experienţa unui sejur de neuitat, însă mereu conectat cu cei dragi de acasă sau cu prietenii care nu pot să vă fie alături în acest sejur. La hotelurile SunConnect Resorts puteţi petrece mult timp şi cei rămaşi acasă dar puteţi lega şi noi prietenii.

Rămâneţi conectat – cu familia

Oferim ceva pentru fiecare membru al familiei: excitaţie, noutăţi tehnologice, distracţie şi avantură, divertisment şi relaxare. Camerele noastre familiale asigură ca timpul petrecut cu familia să fie unul chiar util, iar prin Wi-Fi gartuit în întreg hotelul puteţi rămâne conactat cu toată lumea. Aşa devine mai uşor oraganizarea programelor familiale. Călătoria cu cel mai mic membru al familiel nu trebuie să fie un stress: oferim super programe pentru cei mici, serviciu de baby-sitting, precum şi servicii adaptate la vârsta copilului: terenuri şi camere de joacă, jocuri digitale, mini-discotecă şi programe ConnectTeen. Un sejur la un hotel SunConnect este la fel de distractiv şi pentru cei mici ca şi pentru părinţi, care au la dispoziţie: diverse genuri de muzică, video sau cărţi, dar şi o gamă largă de activităţi sportive şi de divertisment.

Rămâneţi conectat – cu prietenii noi

Doriţi să luaţi cina împreuană cu prietenii sau să vizionaţi un program ConnectFun din primul rând? Eventual vreţi să savuraţi un cocktail la ConnectBar, în timp ce aparatele digitale se încarcă şi ele? Orice aţi alege, în calendarul digital găsiţi o sumedenie de evenimente şi puteţi lega noi prietenii. În restaurant avem ConnectTable, care sunt mai spaţioase şi oferă posibilitatea pentru a sta împreună pentru întreg grupul de prieteni. Iar după ce soarele apune, la ConnectBar atmosfera devine incitantă, distracţi este la ea acasă cu prietenii noi.

Rămâneţi conectat – cu prietenii de acasă

Puteţi împărţii experienţele vacanţei cu cei de acasă, direct din camera sau de pe marginea piscinei, deoarece la toate hotelurile SunConnect contactul de WIFI este disponibil şi gratuit pe toata suprafaţa resortului.

Rămâneţi conectat – cu toată lumea

Cu ajutorul telefonului mobil sau a tabletei pe parcursul sejurul puteţi fi conectaţi cu evenimentele lumii. Intraţi pe Fecebook şi postaţi experienţele sejurului sau utilizaţi Google Glass şi împărţiţi poze unice!

Rămâneţi conectat – cu noi

Hotelurile SunConnect Resorts arată spre viitor: facem tot posibilul să primiţi toate informaţiile necesare de care aveţi nevoie pe parcursul unui sejur de neuitat. Furnizăm idei şi ponturi despre hotelul ales. Puteţi să vă conectaţi cu noi chiar înainte de plecarea de acasă, avem multe informaţii pe site sau pagina Facebook, unde puteţi alege chiar şi programele la care doriţi să participaţi în perioada sejurului. Cum ajungeţi la hotel veţi fi aşteptat de reprezentantul nostru, care vă va introduce în lumea Sun Connect. Veţi primii cele mai bune sfaturi pentru ca sejurul ales să fie o relevaţie de o viaţă.