Product offers este temporar indisponibil.

SMARTLINE HOTELS


Smartline Logo


Smartline - www.neckermann.hu
Smartline - www.neckermann.hu
Smartline - www.neckermann.hu


Relaxare la un preţ accesabil în hotelurile smartline!


Dacă căutaţi un loc de cazare bun la un preţ pentru toate buzunarele, atunci brandul smartline este alegerea perfecta atât pentru familii, cât şi pentru cupluri sau cei care călătoresc singuri. Anturajul tineresc şi fress asigură o atmosferă destinsă. Hotelurile smartline de 2-4 stele sunt disponibile la cele mai îndrăgite destinaţii, aproape de plajă în fiecare locaţie. Camerele colorate şi moderne, restaurantele tip buffet precum şi barurile cu o atmosferă aparte asigură zile de sejur perfecte. Fiecare lobby de hotel este dotat cu Wi-Fi gratuit ca să poţi împărtăşi cu cei de acasă experienţele tale pe loc.


De ce suntem siguri că aţi ales correct când v-aţi decis asupra unui hotel smartline?

  • Design modern şi motive colorate, pentru o atmosferă fress.
  • Ambianţă plăcută, împrejurimi frumoase
  • WIFI gratuit în întreg hotelul
  • Preparate proprii din cartofi
  • Pachet de mic dejun easyUp!
  • All Inclusive standard*

(*disponibil la hotelurile care au regim de All Inclusive)


Smartline pentru familii:

Printre hoteluri smartline există şi câteva care au fost concepute exacte pentru cei care călătoresc cu familiile. Camere spaţioase, family friendly, oferă loc sufficient ca toată familia să se simtă confortabil, iar programele de divertisment şi diferitele activiţi de la hotel vor asigura un sejur excitant şi pentru cei mici. Piscinele pentru copii – la unele hoteluri dotete şi cu tobogane – precum şi terenurile de joacă le promite multă distracţie.


Smartline perechi, prieteni şi cei care călătoresc singuri:

Fiecare sejur are ca scop destinderea şi relaxarea. La smartline vă asigurăm că nu trebuie să-ncepeţi ziua în fugă, micul dejun se poate servi până la ora 11.00. După acesta poate urma o destindere activă prin descoperirea programelor de la hotel sau al împrejurimlor, deoarece fiecare hotel este amplasat astfel ca barurile, restaurantele sau magazinele din apropiere să fie disponibile şi printr-o plimbare pe jos. Dar nici cei care vor doar relaxare la marginea piscinei sau pe plajă nu vor fi dezamăgiţi.