Product offers este temporar indisponibil.

SENTIDO Hotels & Resorts


Sentido - www.neckermann.hu


Sentido - www.neckermann.hu
Sentido - www.neckermann.hu
Sentido - www.neckermann.hu


Căutaţi relaxare? Veţi găsii visuri! Hotelurile SENTIDO Hotels & Resorts au fost create pentru acei clienţi exigenţi, care indiferent dacă călătoresc singuri, cu perechea sau împreună cu familia, caută mereu serviciile de cele mai înaltă calitate, varietate gastronomică, servicii de wellness percum şi posibilităţi de sporturi diverse şi divertisment de calitate.  • WIFI gratuit în tot hotelul
  • Mic dejun prelungit până la ora 12.00
  • Holiday Concierge: ajutor în organizarea programelor personalizate

Servicii evidenţiate la SENTIDO Hotels & Resorts

Wifi

Dacă doriţi să rămâneţi conectaţi cu cei de acasă sau să aveţi la-nedmână afacerile zilnice conectaţi-vă la reţeaua noastră de WIFI rapid, care este utilizabil gratuit în holul hotelului.


Mic dejun prelungit

Odihniţi-vă şi începeţi ziua în ritmul preferat. Micul dejun prelungit vă aşteaptă până la ora 12.00


Gamă largă de perne

Pentru un somn uşor vă oferim o gamă variată de perne.


Holiday Concierge


Consilieri noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă alcătuim un program personalizat prin care să beneficiaţi de un sejur perfect.


Programe Holiday Plus

Programele SENTIDO Holiday Plus vor transforma sejurul Dvs într-o experienţă unică. Puteţi alege din mai multe programe care vrăjesc simţurile. Nici copii nu vor duce lipsă de activităţi! Programele SENTIDO vă oferă relaxare sau activităţi cu multă mişcare în funcţie de preferinţe. Consilierul nostru de la hotelul Dvs vă poate oferi informaţiile necesare în acest sens.


Body & Mind

Prin activităţile Body & Mind atât trupul căt şi sufletul se vor revigora. Alegeţi dintre următoarele programe: SENTIDO Daybreak, SENTIDO Aqua Fit, sau SENTIDO Sexy Six Pack. SENTIDO Daybreak este o combinaţie de thai chi, yoga şi pilates, condimentat cu muzică de relaxare. Începeţi ziua cu programul special alcătuit la marginea piscinei sau pe plajă. SENTIDO Aqua Fit este o baie voioasă la piscine hotelului pentru toţi cei care iubesc fitnessul, dar nu numai. Programul SENTIDO Sexy Six Pack se axează pe trainingul abdomenului şi muşchilor de spate.


Culture & People

Faceţi cunoştinţă cu ţara vizitată şi locuitorii ei prin programele Culture & People: SENTIODO Discovery Walk, SENTIDO Cooking Session, SENTIDO Local Wine Tasting. Prin SENTIDO Discovery Walk veţi participa la o plimbare pe plajele, în satele şi pieţele locale din apropierea hotelului. Frumuseţile naturii şi cultura locala vor fi prezentate de către un ghid turistic. Programul SENTIDO Cooking Session vă prezintă specialităţile bucătăriei locale. Cu ajutorul chefilor noştri puteţi chiar experimenta modalităţile preparării mâncărurilor locale, ca după revenirea acasă şi prin felul de a găti să vă reamintiţi experienţele unice. Prin SENTIDO Wine Tasting veţi degusta cele mai bune vinuri locale la unuls dintre barurile hotelului SENTIDO Blue Bar.


Family & Kids

Programele Family & Kids oferă clipe minunate şi voioase pentru cei mici, dar şi pentru cei mari. SENTIDO Kids Rally este o descoperire interesantă a hotelului şi a facilităţilor oferite de acesta. La SENTIDO Mini Disco toată lumea îşi poate etala talantul de dansator. Iar SENTIDO Creative apelează la creativitatea copiilor prin diverse sarcini, precum realizarea suvenirurilor proprii, prin care sejurul se va transforma într-unul cu adevărat de neuitat.